Klanten beoordelingen

Very professional people. I contacted RV Vastgoedonderhoud B.V. to paint the kitchen's walls. Somebody came, free of charge, and measured the surface that had to be painted. They issued me a quote 2 days after, the price was final and included everything. Then I proposed a few possible dates that they took into account to set the date. The decorator came a few days prior painting to make sure he buys the right color to paint the walls. On the schedule date, the decorator came on time, early in the morning and finished the job within the same day. Very accurate job and professional company! I highly recommend them.

Letizia Moscato Avatar Letizia Moscato

Zeer tevreden over het geleverde werk. De mannen waren snel en professioneel. Bij vertrek hebben ze het keurig achter gelaten.Alles is conform afspraak uitgevoerd. Wij hebben gewoon kunnen thuiswerken en zijn hierin nagenoeg niet gestoord. Ook werd rekening gehouden met de 1.5m regel.Al met al blij met het gewenste resultaat.

Anouk den Otter Avatar Anouk den Otter

Carlos is een vakman! die kan van alles wat, die kan je ze gang laten gaan.

Karregat schilderwerken Avatar Karregat schilderwerken

De planning was snel geregeld, de communicatie met Marek, de uitvoerder, was uitsteken, hij was er op tijd, werkte zorgvuldig en zo schoon mogelijk. Resultaat is prima.

Jan Schrik Avatar Jan Schrik

Het zijn echte vakschilders. Het schilderwerk ziet er prachtig uit! Ze werken heel precies, met topkwaliteit verf. De communicatie met Jurmaine verliep heel prettig. Ik kreeg goed advies. Al met al ben ik zeer tevreden en ik zou RV Vastgoedonderhoud dan ook zeker aanbevelen en een volgende keer weer inschakelen.

Maureen de Groot Avatar Maureen de Groot

RV BV heeft voor mijn huis het buitenschilderwerk verzorgd. Het resultaat is prachtig en wij zijn zeer te spreken over de professionaliteit en afhandeling. Hans vL

Hans van Leeuwen Avatar Hans van Leeuwen

The work is done in a professional way by hardworking and friendly young men.

ernestine comvalius Avatar ernestine comvalius

Ik wil bij deze Carlos en Lisa bedanken voor het prachtige werk en de fijne en gezellige tijd. Natuurlijk ook de andere twee mannen die ook hun goeie inzet hebben betoont. Groetjes Gonnie

gonnie harmsenvdsteen Avatar gonnie harmsenvdsteen

super blij met mijn trap die eerst donkerbruin was, heel mooi gedaan door Radek. Snel en netjes gewerkt, gelijk een offerte gevraagd voor de rest van het schilderwerk

Mieke Avatar Mieke

De woonkamer was aan een nieuw verfje toe. Keurig nette medewerkers waar prima mee af te stemmen viel, nette afwerking en alles volgens afspraak.

Ron van Rijswijk Avatar Ron van Rijswijk

De voor en achterzijde van ons pand in Amsterdam (VVE) geschilderd, het ziet er weer super uit. Bedankt voor jullie goede service

S. De Ruijter Avatar S. De Ruijter

goed gedaan door fijne schilders die netjes werken en vriendelijk zijn . Overleggen goed met je wat je wensen zijn. Toppertjes

klaar jaap Avatar klaar jaap

Quick and efficient. Two days for a whole house. Communication mostly per email, but were available for advice as needed per phone call. A bit on the expensive side, but worth it with the 5 years of warranty. Would use their service again!

Philipp M Avatar Philipp M

Snelle goede service, hele huis staat er weer netjes bij. Zou RV aanraden en zeker terug bellen.

Fauve de Ruiter Avatar Fauve de Ruiter

Heel tevreden voor een betaalbare prijs. Goed werk verricht en niets was teveel.

Hans Roelofsen Avatar Hans Roelofsen

Mijn trap is geverfd, er zijn nieuwe rolgordijnen opgehangen, stuk laminaat is bijgewerkt en heb nog een aantal kleine klussen laten uitvoeren. De handyman werkte heel nauwkeurig, netjes en alles is naar wens opgeleverd. Dank je wel!!Voor ik deze werkzaamheden heb laten uitvoeren is een medewerker bij mij langs gekomen en heeft de werkzaamheden bekeken. De garantie die het bedrijf biedt is prima.De kwaliteit en de garantie die het bedrijf biedt maakt dat ik iedereen dit bedrijf kan aanbevelen!

Xander De Visser Avatar Xander De Visser

Verleden maand heb ik woonkamer en keuken laten witten.Het resultaat en de uitvoering was niet wat je er van verwacht, ik was zeer teleurgesteld.Ik heb mijn ongenoegen over de gang van zaken vrijwel onmiddellijk bij RVBV kenbaar gemaakt. Ook heb ik RVBV uitgenodigd om langs te komen en zelf te oordelen.RVBV heeft daarop direct keurig gereageerd en een afspraak gemaakt.Zonder enig probleem of moeilijk gedoe is deze kwestie zeer professioneel en naar ieders tevredenheid opgelost.De schilder die deze klus had uitgevoerd was een miskleun en RVBV heeft dan ook direct maatregelen genomen.Ik ben dan ook absoluut zeer tevreden en blij over de manier waarop RVBV gereageerd heeft. RVBV heeft zich niet verschuild achter smoesjes of andere uitvluchten. Een rustig, goed en sportief gesprek levert voor beide partijen vaak meer op dan eeuwig gehakketak. Chapoo!RVBV, top en bedankt. Tot ziens!

Arthur de koning Avatar Arthur de koning

Duidelijke eerlijke offerte. Aanbesteding voor de werkzaamheden is dan ook gedaan.

Peter Viersma Avatar Peter Viersma

Wij hebben een duidelijke offerte en planning van Reinier ontvangen en hebben samen de werkzaamheden ingepland.Het werk is met kwaliteit en echt schilders vakmanschap uitgevoerd zoals wij dat graag wilde hebben en we zijn zeer tevreden met het resultaat.Groet,Willem en Marian Heester.

Marian Heester Avatar Marian Heester

Geweldige service! Heel snel en profesioneel geholpen! Echt aan te bevelen!

Renard Haumann Avatar Renard Haumann

Uitstekend schilderwerk(plafond)afgeleverd,nette schilder en vakman deze is aan te bevelen krijgt van ons voor al zijn werk een cijfer 9!!!Contact met RV vastgoed was prima en vakkundig.

Ger Jagerman Avatar Ger Jagerman

Ben zeer tevreden over het schilderwerk ziet er geweldig uit.

Frank Muller Avatar Frank Muller

LVB VastgoedonderhoudVader Carlos en dochter Lisa(als er haast is bij de klus of veel werk komen ze met hulptroepen)Ze hebben in mijn woning geschilderd. Het zijn betrouwbare en gezellige mensen. Als ze door omstandigheden te laat komen laten ze dat altijd weten. Ze werken snel en precies en geven advies, maar dringen dat niet op. Ze zijn ook flexibel: toen de kleur me niet beviel (had ik zelf uitgezocht) hebben ze alles overgeschilderd! Carlos is behalve een goede schilder ook erg behulpzaam en vindt overal een oplossing voor. Lisa trekt zich soms terug en zit dan rustig en heel precies te werken oa in kleine hoekjes. Zij heeft ook overzicht over het hele proces.Ik raad deze schilders aan, ze zijn vakbekwaam en de prijs is redelijk.

Anne-Marieke de Lange Avatar Anne-Marieke de Lange

This is how my door was. Totally broken… they fixed it so now it looks like new!

Ramy Al Zuhouri Avatar Ramy Al Zuhouri

super blij met mijn trap die eerst donkerbruin was, heel mooi gedaan door Radek. Snel en netjes gewerkt, gelijk een offerte gevraagd voor de rest van het schilderwerk

Mieke Platjouw Avatar Mieke Platjouw

Was surprised there are still companies with good & quick response. Fast offer, executions in a couple of weeks and a call afterwards checking if work was according to expectations. Quality of work is also super.

Axel Pieters Avatar Axel Pieters

Excellent service, quality, speed and just generally friendly. A definite recommendation!

Niels Pierson Avatar Niels Pierson

Prima schilderwerk afgeleverd, zorgvuldig en meedenkend!

Marina Goudappel Avatar Marina Goudappel

Our exterior painter worked neatly and quickly and did a fine job. We are extremely satisfied with the end result.

Bill Roodbary Avatar Bill Roodbary

RV Vastgoedonderhoud, checked they work what should be done and after the review I received their quote. After my approval I received a phone call within 3 business days for an appointment. The company who has been send by RV Vastgoedonderhoud is very kind and professional! I should work with them again. Thanks a lot for the great work.

Kim Baumann Avatar Kim Baumann

Snelle reactie. Duidelijkheid tav wat je van ze mag verwachten en een overzichtelijke (vrijblijvende) offerte welke makkelijk om te zetten is in een opdracht. Komen snel langs en zorgen voor professionele schilders die goed werk leveren

Lianne Rutten Avatar Lianne Rutten

Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Heldere offerte en prima schilderwerk geleverd.

Martin Vandekamp Avatar Martin Vandekamp

Het werk is volgens verwachting, netjes, snel en op een professionele manier uitgevoerd. Wij hebben gewoon thuis kunnen werken en de mannen hielden zich aan de 1.5m regel (zoal zij zelf ook aangaven bij de start van het werk). Bij vertrek is alles keurig achter gelaten. Wij zijn zeer positief!

Jan Willem Groenink Avatar Jan Willem Groenink

Makkelijk te bereiken zowel telefonisch als per mail. Prettige no nonsense mentaliteit. Prima kwaliteit geleverd. Kleine aanbetaling vooraf en de rest na afloop, makkelijk via IDEAL.

Mieke Neuteboom-Smit Avatar Mieke Neuteboom-Smit

Zeer secuur werk verricht. Bravo!

Piet Doedens Avatar Piet Doedens