Klanten beoordelingen

Martin Vandekamp Avatar
Martin Vandekamp
- Google

Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Heldere offerte en prima schilderwerk geleverd.

Peter Viersma Avatar
Peter Viersma
- Google

Duidelijke eerlijke offerte. Aanbesteding voor de werkzaamheden is dan ook gedaan.

Piet Doedens Avatar
Piet Doedens
- Google

Zeer secuur werk verricht. Bravo!

Ron van Rijswijk Avatar
Ron van Rijswijk
- Google

De woonkamer was aan een nieuw verfje toe. Keurig nette medewerkers waar prima mee af te stemmen viel, nette afwerking en alles volgens afspraak.

Ger Jagerman Avatar
Ger Jagerman
- Google

Uitstekend schilderwerk(plafond)afgeleverd,nette schilder en vakman deze is aan te bevelen krijgt van ons voor al zijn werk een cijfer 9!!!Contact met RV vastgoed was prima en vakkundig.

Mieke Neuteboom-Smit Avatar
Mieke Neuteboom-Smit
- Google

Makkelijk te bereiken zowel telefonisch als per mail. Prettige no nonsense mentaliteit. Prima kwaliteit geleverd. Kleine aanbetaling vooraf en de rest na afloop, makkelijk via IDEAL.

Lianne Rutten Avatar
Lianne Rutten
- Google

Snelle reactie. Duidelijkheid tav wat je van ze mag verwachten en een overzichtelijke (vrijblijvende) offerte welke makkelijk om te zetten is in een opdracht. Komen snel langs en zorgen voor professionele schilders die goed werk leveren

Hans Roelofsen Avatar
Hans Roelofsen
- Google

Heel tevreden voor een betaalbare prijs. Goed werk verricht en niets was teveel.

Xander De Visser Avatar
Xander De Visser
- Google

Mijn trap is geverfd, er zijn nieuwe rolgordijnen opgehangen, stuk laminaat is bijgewerkt en heb nog een aantal kleine klussen laten uitvoeren. De handyman werkte heel nauwkeurig, netjes en alles is naar wens opgeleverd. Dank je wel!!Voor ik deze werkzaamheden heb laten uitvoeren is een medewerker bij mij langs gekomen en heeft de werkzaamheden bekeken. De garantie die het bedrijf biedt is prima.De kwaliteit en de garantie die het bedrijf biedt maakt dat ik iedereen dit bedrijf kan aanbevelen!

Jan Willem Groenink Avatar
Jan Willem Groenink
- Google

Het werk is volgens verwachting, netjes, snel en op een professionele manier uitgevoerd. Wij hebben gewoon thuis kunnen werken en de mannen hielden zich aan de 1.5m regel (zoal zij zelf ook aangaven bij de start van het werk). Bij vertrek is alles keurig achter gelaten. Wij zijn zeer positief!

Hans van Leeuwen Avatar
Hans van Leeuwen
- Google

RV BV heeft voor mijn huis het buitenschilderwerk verzorgd. Het resultaat is prachtig en wij zijn zeer te spreken over de professionaliteit en afhandeling. Hans vL

Anouk den Otter Avatar
Anouk den Otter
- Google

Zeer tevreden over het geleverde werk. De mannen waren snel en professioneel. Bij vertrek hebben ze het keurig achter gelaten.Alles is conform afspraak uitgevoerd. Wij hebben gewoon kunnen thuiswerken en zijn hierin nagenoeg niet gestoord. Ook werd rekening gehouden met de 1.5m regel.Al met al blij met het gewenste resultaat.

Niels Pierson Avatar
Niels Pierson
- Google

Excellent service, quality, speed and just generally friendly. A definite recommendation!

Mieke Platjouw Avatar
Mieke Platjouw
- Google

super blij met mijn trap die eerst donkerbruin was, heel mooi gedaan door Radek. Snel en netjes gewerkt, gelijk een offerte gevraagd voor de rest van het schilderwerk

Mieke Avatar
Mieke
- Google

super blij met mijn trap die eerst donkerbruin was, heel mooi gedaan door Radek. Snel en netjes gewerkt, gelijk een offerte gevraagd voor de rest van het schilderwerk

Jan Schrik Avatar
Jan Schrik
- Google

De planning was snel geregeld, de communicatie met Marek, de uitvoerder, was uitsteken, hij was er op tijd, werkte zorgvuldig en zo schoon mogelijk. Resultaat is prima.

Fauve de Ruiter Avatar
Fauve de Ruiter
- Google

Snelle goede service, hele huis staat er weer netjes bij. Zou RV aanraden en zeker terug bellen.

Arthur de koning Avatar
Arthur de koning
- Google

Verleden maand heb ik woonkamer en keuken laten witten.Het resultaat en de uitvoering was niet wat je er van verwacht, ik was zeer teleurgesteld.Ik heb mijn ongenoegen over de gang van zaken vrijwel onmiddellijk bij RVBV kenbaar gemaakt. Ook heb ik RVBV uitgenodigd om langs te komen en zelf te oordelen.RVBV heeft daarop direct keurig gereageerd en een afspraak gemaakt.Zonder enig probleem of moeilijk gedoe is deze kwestie zeer professioneel en naar ieders tevredenheid opgelost.De schilder die deze klus had uitgevoerd was een miskleun en RVBV heeft dan ook direct maatregelen genomen.Ik ben dan ook absoluut zeer tevreden en blij over de manier waarop RVBV gereageerd heeft. RVBV heeft zich niet verschuild achter smoesjes of andere uitvluchten. Een rustig, goed en sportief gesprek levert voor beide partijen vaak meer op dan eeuwig gehakketak. Chapoo!RVBV, top en bedankt. Tot ziens!

klaar jaap Avatar
klaar jaap
- Google

goed gedaan door fijne schilders die netjes werken en vriendelijk zijn . Overleggen goed met je wat je wensen zijn. Toppertjes

gonnie harmsenvdsteen Avatar
gonnie harmsenvdsteen
- Google

Ik wil bij deze Carlos en Lisa bedanken voor het prachtige werk en de fijne en gezellige tijd. Natuurlijk ook de andere twee mannen die ook hun goeie inzet hebben betoont. Groetjes Gonnie

Maureen de Groot Avatar
Maureen de Groot
- Google

Het zijn echte vakschilders. Het schilderwerk ziet er prachtig uit! Ze werken heel precies, met topkwaliteit verf. De communicatie met Jurmaine verliep heel prettig. Ik kreeg goed advies. Al met al ben ik zeer tevreden en ik zou RV Vastgoedonderhoud dan ook zeker aanbevelen en een volgende keer weer inschakelen.

Marina Goudappel Avatar
Marina Goudappel
- Google

Prima schilderwerk afgeleverd, zorgvuldig en meedenkend!

Frank Muller Avatar
Frank Muller
- Google

Ben zeer tevreden over het schilderwerk ziet er geweldig uit.

Renard Haumann Avatar
Renard Haumann
- Google

Geweldige service! Heel snel en profesioneel geholpen! Echt aan te bevelen!

Karregat schilderwerken Avatar
Karregat schilderwerken
- Google

Carlos is een vakman! die kan van alles wat, die kan je ze gang laten gaan.

Marian Heester Avatar
Marian Heester
- Google

Wij hebben een duidelijke offerte en planning van Reinier ontvangen en hebben samen de werkzaamheden ingepland.Het werk is met kwaliteit en echt schilders vakmanschap uitgevoerd zoals wij dat graag wilde hebben en we zijn zeer tevreden met het resultaat.Groet,Willem en Marian Heester.

Anne-Marieke de Lange Avatar
Anne-Marieke de Lange
- Google

LVB VastgoedonderhoudVader Carlos en dochter Lisa(als er haast is bij de klus of veel werk komen ze met hulptroepen)Ze hebben in mijn woning geschilderd. Het zijn betrouwbare en gezellige mensen. Als ze door omstandigheden te laat komen laten ze dat altijd weten. Ze werken snel en precies en geven advies, maar dringen dat niet op. Ze zijn ook flexibel: toen de kleur me niet beviel (had ik zelf uitgezocht) hebben ze alles overgeschilderd! Carlos is behalve een goede schilder ook erg behulpzaam en vindt overal een oplossing voor. Lisa trekt zich soms terug en zit dan rustig en heel precies te werken oa in kleine hoekjes. Zij heeft ook overzicht over het hele proces.Ik raad deze schilders aan, ze zijn vakbekwaam en de prijs is redelijk.

S. De Ruijter Avatar
S. De Ruijter
- Google

De voor en achterzijde van ons pand in Amsterdam (VVE) geschilderd, het ziet er weer super uit. Bedankt voor jullie goede service